ΠΥΞ-ΛΑΞ Βαγίων: Σάρωσε τα μετάλλια στο ευρωπαϊκό Ζίου Ζίτσου U16-U18-U21

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του σωματείου των Βαγίων κατέκτησαν 8 μετάλλια στους αγώνες που έγιναν στην Γαλλία το τριήμερο 10-12/3!

Οχτώ (8) μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Σ. “ΠΥΞ-ΛΑΞ” Βαγίων, στους αγώνες που έγιναν για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου (Ju-Jitsu), στις κατηγορίες U16, U18 και U21, στo “Centre Régional des Arts Martiaux ZAC de Beaupré”, στο Verquin, της Γαλλίας, το τριήμερο, Παρασκευή 10, Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Μαρτίου.

Κατέκτησαν 2 πρώτες θέσεις (χρυσά μετάλλια), 2 δεύτερες θέσεις (ασημένια) και 4 τρίτες θέσεις (χάλκινα)!

Συγκεκριμένα οι αθλητές και οι αθλήτριες κατέκτησαν:

1) Νίκας Βασίλης (από Μελισσοχώρι), χρυσό FS, χάλκινο NW U16

2) Τσέλλου Ευμορφία (από Βάγια), ασημένιο FS, ασημένιο NW U16

3) Σπαιδιωτη Ιωάννα (από Μελισσοχώρι), χάλκινο FS, χάλκινο NW U16

4) Σακατη Στελλινα (από Βάγια), χάλκινο NW  U16

5) Καουσια Μαρια (από Βάγια), χρυσό FS

9) Καρακασιλης Γιωργος (από Χαλκίδα), 8η θέση

Ο μεγάλος “άτυχος” του σωματείου, ο πιο έμπειρος και περσινός πρωταθλητής Ευρώπης, Καρακασιλης Γιωργος, προσβλήθηκε με γαστρεντερίτιδα το πρωί των αγώνων και δυστυχώς δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Αγωνίστηκε χωρίς δυνάμεις και με μία νίκη – δύο ήττες κατετάγη στην 8η θέση.

Προπονητές του σωματείου των Βαγίων είναι οι κ.κ.: Τσέλλος Λουκάς και Τσέλλος Αριστος.

Θυμίζουμε ότι οι 6 αθλητές και οι αθλήτριες του σωματείου των Βαγίων πήραν την πρόκριση και εκπροσώπησαν την χώρα μας στους αγώνες του ευρωπαϊκού από το πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου.

-Τα μέλη του δ.σ. του σωματείου ευχαριστούν τις κυρίες συνοδούς της αποστολής για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη των αθλητών και των προπονητών!

Σχετικά